Beoordelingen van Asian Cuisine Rijswijk

Recente recensies van Asian Cuisine Rijswijk

5 sterren na 94 reviews

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker weer een bezorg restaurant met echte chinese smaken........ Wan tans in de soep met garnalen, en echt de juiste smaak aan de gerechten! Heerlijk, ga zo door!!! Groeten Miranda en Robert

, 11-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious food I would recommend for everyone!

, 03-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie mihoen met garnalen met apart bakje hete saus, smakelijk en voldoende voor 2 personen. Ook de portie kleine kiploempia"s beviel goed. Saus was apart verpakt. Bestelling werd ruim binnen aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, alles goed vers. Wel opletten want als je een opmerking plaatst bij het bestellen wordt deze niet gelezen, je moet dan even bellen dan gaat het goed.

, 17-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes bezorgd. Eten was goed!

, 17-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede verse groenten. Het enige verbeterpunt kan zijn, andere kroepoek want die is echt niet zo lekker, dat moet beter kunnen.

, 17-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg smakelijk, ietsje later dan gepland, maar dat kan gebeuren.

, 01-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima. Hoeveelheid prima. Alles top. Van mij mag er nog iets meer groente bij. Fijn dat de verpakking nu in papier is.

, 25-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer heb het vlees in de asbak gegooid was absolute niet gaar.

, 05-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Eten was goed, kipsate had iets malser gekund.

, 26-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, voldoende groenten. Wel lang moeten wachten voordat we konden ophalen.

, 26-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan anderhalf uur moeten wachten op m'n bestelling, 45 min later dan eerder gemeld. Na belletje werd aangegeven dat de koerier onderweg was maar dat duurde nog een een half uur. Geen eerlijke melding dus.

, 25-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb zelden zo lekker chinees gegeten. Ook de visite was zeer over het eten te spreken en zaten te smullen. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en vers, Ossenhaas is top!

, 07-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Alle onderdelen uitstekend. Twee bakken witte rijst bij een combinatiemenu is wat veel. Bij het bestellen zou een keuze voor voor nasi of mihoen aangeboden kunnen worden (tegen meerprijs) voor één of beide bakken.

, 27-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende voor 3 personen en lekker Per internet besteld en idd om 17:00 staat het klaar Vindt het alleen altijd jammer dat je voor bami of nasi extra 3 euro moet betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Zeer uitgebreide keuze, prima van smaak en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

, 28-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 24-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twintig minuten te laat op zondagavond mag gewoon niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zout!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pekingeend met flensjes was erg karig! Weinig stukjes eend en er zat haast geen vlees aan. Aan sommige stukjes zat zelfs helemaal geen vlees! Dit was écht het geld niet waard.. het eten kwam ook 25 minuten later dan gepland. Geen excuses van de bezorger of een telefoontje om te laten weten dat het wat later wordt. Al met al, geen goede eerste ervaring!

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, wij zeggen wel altijd dat we geen rijst willen maar dat wordt niet gelezen, helaas.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede communicatie over de bezorgtijd. Eend bevat wat bot-stukjes. Had zorgvuldiger gefileerd kunnen worden, maar smaakte prima! De kleine plasticflesje met soja hoeven er van mij niet bij. Gebruiken we niet en ik vergeet het steeds te noemen. We gooien dat nu weg en dat is jammer.

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en natuurlijk meer dan genoeg :-) we eten er vanavond nog een keer van!

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon een uitstekende chinees restaurant met nette bezorging.

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ruime porties. De meeste gerechten zijn wel flauw, weinig smaak in de tjap tjoi en nasi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik heb Peking eend met pannenkoekjes besteld. (Pannenkoekjes zelf kort opgewarmd 30seconde in magnetron, hoeft niet te stomen). En ik kreeg het karkas van de eend ook mee, ik kan later soep van maken. Tip: instructie voorbereiding mee geven, want niet iedereen weet hoe je het moet voorbereiden.

, 15-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond de mihoen noedels een beetje saai qua smaak - ik zoe meer hebben aan een iets kleinere hoeveelheid met meer smaak. Het andere gerecht (kip met broccoli) was prima.

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 3 mini loempia vlees, bami en babi pangang spek. Was snel gebracht, ruim voldoende en goed van smaak. Zal hier zeker weer bestellen.

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen verbeterpunten. Heerlijk afwisselend gegeten met grotere groep mensen. Alles tip top in orde en ruim op tijd geleverd!

, 30-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend. We hadden gevraagd om en nabij 18:45 te bezorgen, maar om 18:15 uur werd de bestelling al bezorgd, dus ging er een half uur af van onze borreltijd(grapje)

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en lekkere gerechten. Bezorging binnen 45 min. Top.

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buikje rond gegeten. Vol smaak zonder dat het te zout is. De kwaliteit is boven verwachting. We zullen hier vaker onze maaltijden halen. Aanrader!

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere eend met lekker saus

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! De babi pangang spek is om je vingers bij af te likken. Ook de peking eend is goed en de kip met peperkruiden wordt hier zeer gewaardeerd!

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Goede hoeveelheden. Door drukte moesten we iets langer wachten, maar vriendelijke bezorging maakt dat wel weer goed

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer uitstekend. jammer dat het 30 minuten te laat was

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk super grote porties en erg lekker van smaak mijn complimenten naar de chef de huisgemaakte sambal is een echte aanrader!

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en de service en bezorging was super. Eten werd optijd bezorgd.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Voortaan voor de sate een groter bakje gebruiken, de deksel paste er niet goed op en nu zaten alle bakjes in de tas onder de satesaus,

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Peking eend!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse cha siew!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en alles is vers.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi mag wat gevulder. De bezorging is raar. Ik gaf aan: 19.15 u. Het eten kwam om 18.45 u. Vandaag geen probleem, maar kan het wel zijn als je gasten hebt en je wilt om 19.15u. Eten.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed. Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Een overheerlijke en verrassend originele maaltijd. Een absolute aanrader.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke peking eend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's zonder vulling, mooie saté maar veeel te weinig saté saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal wel goed maar vandaag was de eend droog en het vel lijkt gefrituurd te zijn. Een hap en de rest van de het bakje weggegooid.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Peking eend, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorging goed, ik had dacht ik bami/klein besteld maar ik kreeg mihoen. Ook lekker maar als je bami denkt te krijgen is dit toch anders. maar zeker voor herhaling vatbaar

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really enjoyed it and fast delivery.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling koud afgeleverd.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote garnalen in de foe yong hai, Ik vond wel dat er veel olie in de bami en rijst zat. Peking eend met pannenkoekjes was lekker, het opwarmen van de pannenkoekjes kun je beter in een stomer doen, niet in de magnetron.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, snelle levering, bestellen er graag nog een keer!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfilet in peperkruiden besteld. Portie: goed, ruim 2x ervan eten is mogelijk. Witte rijst: aan de harde/droge kant. Kipfilet in peperkruiden: smaak was flauw. Snelheid bezorging: snel.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorgen op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Wan Tan soep. Ook de saté én de pindasaus waren weer heerlijk.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn tevreden met het gevarieerde smakelijke aanbod.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk Peking eend gegeten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Site werkt goed en op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Toen ik het kwam halen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, vriendelijke mensen en snel

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best chickenwings ever! Please, don't ever change the recipe!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Is er een andere kok of eigenaar. Het was lekker maar de babi pangang iets te tomatensaus en mis de echte groeten onder. Te veel saus in de tjaptjoi En duurder dan de vorige ! 30%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties. Kipvleugels in peper en knoflook waren goed knapperig. Ik ga zeker nog eens bestellen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen geen 5% korting, wat wel was beloofd. Ik stond eigenlijk al buiten, ben teruggegaan naar binnen en kreeg uiteindelijk wel de korting uitbetaald. Hoge prijzen in verhouding tot de kwaliteit. Babi pangang (nr. 10) niet zoals we gewend zijn, de saus smaakte anders en was veel te heet. We hadden geroosterde kip besteld en ook combinatie B met gebakken kip, daar merkte ik echter geen verschil tussen en de kip smaakte niet super. Veel stukjes bot erin. In feite hadden we dus 2 dezelfde gerechten, wat niet de bedoeling was. Ik weet niet of ik de volgende keer weer hier ga halen. Wel lekkere sate en beefreepjes (nr. 3).

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fou yong hai met garnalen was veel te zout en te heet. Niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating