Beoordelingen van Asian Cuisine Rijswijk

Recente recensies van Asian Cuisine Rijswijk

5 sterren na 35 reviews

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi mag wat gevulder. De bezorging is raar. Ik gaf aan: 19.15 u. Het eten kwam om 18.45 u. Vandaag geen probleem, maar kan het wel zijn als je gasten hebt en je wilt om 19.15u. Eten.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed. Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Een overheerlijke en verrassend originele maaltijd. Een absolute aanrader.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke peking eend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's zonder vulling, mooie saté maar veeel te weinig saté saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal wel goed maar vandaag was de eend droog en het vel lijkt gefrituurd te zijn. Een hap en de rest van de het bakje weggegooid.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Peking eend, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorging goed, ik had dacht ik bami/klein besteld maar ik kreeg mihoen. Ook lekker maar als je bami denkt te krijgen is dit toch anders. maar zeker voor herhaling vatbaar

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really enjoyed it and fast delivery.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling koud afgeleverd.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote garnalen in de foe yong hai, Ik vond wel dat er veel olie in de bami en rijst zat. Peking eend met pannenkoekjes was lekker, het opwarmen van de pannenkoekjes kun je beter in een stomer doen, niet in de magnetron.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, snelle levering, bestellen er graag nog een keer!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfilet in peperkruiden besteld. Portie: goed, ruim 2x ervan eten is mogelijk. Witte rijst: aan de harde/droge kant. Kipfilet in peperkruiden: smaak was flauw. Snelheid bezorging: snel.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorgen op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Wan Tan soep. Ook de saté én de pindasaus waren weer heerlijk.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn tevreden met het gevarieerde smakelijke aanbod.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk Peking eend gegeten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Site werkt goed en op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Toen ik het kwam halen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, vriendelijke mensen en snel

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best chickenwings ever! Please, don't ever change the recipe!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Is er een andere kok of eigenaar. Het was lekker maar de babi pangang iets te tomatensaus en mis de echte groeten onder. Te veel saus in de tjaptjoi En duurder dan de vorige ! 30%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties. Kipvleugels in peper en knoflook waren goed knapperig. Ik ga zeker nog eens bestellen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen geen 5% korting, wat wel was beloofd. Ik stond eigenlijk al buiten, ben teruggegaan naar binnen en kreeg uiteindelijk wel de korting uitbetaald. Hoge prijzen in verhouding tot de kwaliteit. Babi pangang (nr. 10) niet zoals we gewend zijn, de saus smaakte anders en was veel te heet. We hadden geroosterde kip besteld en ook combinatie B met gebakken kip, daar merkte ik echter geen verschil tussen en de kip smaakte niet super. Veel stukjes bot erin. In feite hadden we dus 2 dezelfde gerechten, wat niet de bedoeling was. Ik weet niet of ik de volgende keer weer hier ga halen. Wel lekkere sate en beefreepjes (nr. 3).

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fou yong hai met garnalen was veel te zout en te heet. Niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating