Avaliações de Asian Cuisine Rijswijk

Avaliações recentes

4.0
Van Rooy
26 setembro 2022

Ik verwachtte authentieke Chinese smaak maar het is ouderwets Hollands Chinees eten. Vlakke smaak, niets avontuurlijks als bij een Chinees van vroeger

Barbara
25 setembro 2022

It was delicious! Quick order time and ready for us to take away. Only one point, would have a liked more variety of vegetables in the kip milhoen.

Pronk
17 setembro 2022

Om 18.30 uur konden wij de bestelling ophalen. Het was heel druk in de zaak een goed teken dus. Dat we wat langer moesten wachten vonden we niet heel erg maar een uur langer toch te veel. Met een goed gevulde tas uiteindelijk naar huis maar daar was de teleurstelling enorm: de Peking eend was heel koud, de flensjes nog kouder alsof uit de diepvries. De kip kerrie leek wel een dunne soep en doorgekookt met nasigoreng waar je balletjes van kon draaien en smakeloos was. Kortom een dure en smakeloze ervaring wat geen tweede kans verdient.

René Heemskerk
17 setembro 2022

Smaak was goed, maar eten was gewoon koud. Mijn gasten moesten een voor een hun borden opwarmen in de magnetron. Vond ik niet fijn. Naast nasi ook 4x rijst en mihoen gekregen terwijl ik alleen nasi en bami had besteld. Niet slecht verder, maar zeker geen wow ervaring.

Wispex
15 setembro 2022

Goed eten , warm en op tijd geleverd ook al hadden we kort van tevoren besteld.

Michel
22 agosto 2022

Groente te grof/groot gesneden en de nasi smaakloos en koud. Helaas een onverwachte slechte ervaring.

PSK
20 agosto 2022
Spaan
20 agosto 2022

Heerlijke maaltijd besteld.

Robert Paauw
13 julho 2022

Echt lekker weer een bezorg restaurant met echte chinese smaken........ Wan tans in de soep met garnalen, en echt de juiste smaak aan de gerechten! Heerlijk, ga zo door!!! Groeten Miranda en Robert

Tsion
11 julho 2022

Very delicious food I would recommend for everyone!

dP
3 julho 2022

Portie mihoen met garnalen met apart bakje hete saus, smakelijk en voldoende voor 2 personen. Ook de portie kleine kiploempia"s beviel goed. Saus was apart verpakt. Bestelling werd ruim binnen aangegeven tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maas
3 julho 2022

Het eten is altijd lekker, alles goed vers. Wel opletten want als je een opmerking plaatst bij het bestellen wordt deze niet gelezen, je moet dan even bellen dan gaat het goed.

Ronnie
17 junho 2022

Alles werd netjes bezorgd. Eten was goed!

Hedwig Maas
17 junho 2022

Erg lekker en goede verse groenten. Het enige verbeterpunt kan zijn, andere kroepoek want die is echt niet zo lekker, dat moet beter kunnen.

René Veldhuis
17 junho 2022
Anja Bakker-Haakman
8 junho 2022

Heel erg smakelijk, ietsje later dan gepland, maar dat kan gebeuren.

Anoniem
1 junho 2022

Heerlijk gegeten

Rob
29 maio 2022

Smaak was prima. Hoeveelheid prima. Alles top. Van mij mag er nog iets meer groente bij. Fijn dat de verpakking nu in papier is.

Henry
25 maio 2022
k.s.chong
19 maio 2022
A
14 maio 2022

Heel jammer heb het vlees in de asbak gegooid was absolute niet gaar.

van der Horst
5 maio 2022
B. Krol
30 abril 2022

Supersnelle bezorging. Eten was goed, kipsate had iets malser gekund.

Frans
26 abril 2022

Lekker eten, voldoende groenten. Wel lang moeten wachten voordat we konden ophalen.

Ronald
26 abril 2022

Meer dan anderhalf uur moeten wachten op m'n bestelling, 45 min later dan eerder gemeld. Na belletje werd aangegeven dat de koerier onderweg was maar dat duurde nog een een half uur. Geen eerlijke melding dus.

Jap Tjong
25 abril 2022
Rene
4 abril 2022

Ik heb zelden zo lekker chinees gegeten. Ook de visite was zeer over het eten te spreken en zaten te smullen. Echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
15 março 2022

Echt lekker en vers, Ossenhaas is top!

Van der Wiel
7 março 2022
W van Nifterick
28 fevereiro 2022

Alle onderdelen uitstekend. Twee bakken witte rijst bij een combinatiemenu is wat veel. Bij het bestellen zou een keuze voor voor nasi of mihoen aangeboden kunnen worden (tegen meerprijs) voor één of beide bakken.

jakro
27 fevereiro 2022

Ruim voldoende voor 3 personen en lekker Per internet besteld en idd om 17:00 staat het klaar Vindt het alleen altijd jammer dat je voor bami of nasi extra 3 euro moet betalen

J.H.V. Breur
23 fevereiro 2022
Paul Hilte
12 fevereiro 2022

Zeer uitgebreide keuze, prima van smaak en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Heleen
28 janeiro 2022

Was heerlijk!

Susanna
24 janeiro 2022
Liesbeth C.
24 janeiro 2022

Twintig minuten te laat op zondagavond mag gewoon niet!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rin
23 janeiro 2022

Zout!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janice
23 janeiro 2022

Pekingeend met flensjes was erg karig! Weinig stukjes eend en er zat haast geen vlees aan. Aan sommige stukjes zat zelfs helemaal geen vlees! Dit was écht het geld niet waard.. het eten kwam ook 25 minuten later dan gepland. Geen excuses van de bezorger of een telefoontje om te laten weten dat het wat later wordt. Al met al, geen goede eerste ervaring!

Hedwig
21 janeiro 2022

Het was weer erg lekker, wij zeggen wel altijd dat we geen rijst willen maar dat wordt niet gelezen, helaas.

hans
21 janeiro 2022

Heerlijk eten. Goede communicatie over de bezorgtijd. Eend bevat wat bot-stukjes. Had zorgvuldiger gefileerd kunnen worden, maar smaakte prima! De kleine plasticflesje met soja hoeven er van mij niet bij. Gebruiken we niet en ik vergeet het steeds te noemen. We gooien dat nu weg en dat is jammer.

Marc Lens
15 janeiro 2022

Erg lekker en natuurlijk meer dan genoeg :-) we eten er vanavond nog een keer van!

Jansen
10 janeiro 2022
Alfer
8 janeiro 2022

Gewoon een uitstekende chinees restaurant met nette bezorging.

Z.
30 dezembro 2021
JFG Bodaan
27 dezembro 2021

Snelle bezorging, ruime porties. De meeste gerechten zijn wel flauw, weinig smaak in de tjap tjoi en nasi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kitty
19 dezembro 2021

Heerlijk! Ik heb Peking eend met pannenkoekjes besteld. (Pannenkoekjes zelf kort opgewarmd 30seconde in magnetron, hoeft niet te stomen). En ik kreeg het karkas van de eend ook mee, ik kan later soep van maken. Tip: instructie voorbereiding mee geven, want niet iedereen weet hoe je het moet voorbereiden.

Hardell
15 dezembro 2021

ik vond de mihoen noedels een beetje saai qua smaak - ik zoe meer hebben aan een iets kleinere hoeveelheid met meer smaak. Het andere gerecht (kip met broccoli) was prima.

rene
9 dezembro 2021

Had 3 mini loempia vlees, bami en babi pangang spek. Was snel gebracht, ruim voldoende en goed van smaak. Zal hier zeker weer bestellen.

RonR
6 dezembro 2021

Geen verbeterpunten. Heerlijk afwisselend gegeten met grotere groep mensen. Alles tip top in orde en ruim op tijd geleverd!

Bert Rolaff
30 novembro 2021

Het eten was uitstekend. We hadden gevraagd om en nabij 18:45 te bezorgen, maar om 18:15 uur werd de bestelling al bezorgd, dus ging er een half uur af van onze borreltijd(grapje)

Zonnie
27 novembro 2021

Zeer goede kwaliteit en lekkere gerechten. Bezorging binnen 45 min. Top.

CT Au
18 novembro 2021

Buikje rond gegeten. Vol smaak zonder dat het te zout is. De kwaliteit is boven verwachting. We zullen hier vaker onze maaltijden halen. Aanrader!

Sandra
17 novembro 2021

Heerlijk

Yummy
30 outubro 2021

Lekkere eend met lekker saus

Kat
9 outubro 2021

Lekker eten

Suzan
2 outubro 2021

Super! De babi pangang spek is om je vingers bij af te likken. Ook de peking eend is goed en de kip met peperkruiden wordt hier zeer gewaardeerd!

Ingrid
1 outubro 2021

Heerlijke smaken. Goede hoeveelheden. Door drukte moesten we iets langer wachten, maar vriendelijke bezorging maakt dat wel weer goed

jk
18 setembro 2021

eten was weer uitstekend. jammer dat het 30 minuten te laat was

Jordi
6 setembro 2021

Het eten was heerlijk super grote porties en erg lekker van smaak mijn complimenten naar de chef de huisgemaakte sambal is een echte aanrader!

Saskia
30 agosto 2021

Lekker eten, en de service en bezorging was super. Eten werd optijd bezorgd.

Tanja
30 agosto 2021

Het eten was goed. Voortaan voor de sate een groter bakje gebruiken, de deksel paste er niet goed op en nu zaten alle bakjes in de tas onder de satesaus,

Wil
29 agosto 2021

Heerlijke Peking eend!

Wil
23 agosto 2021

Heerlijk malse cha siew!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sharon C
22 agosto 2021
Jacob
20 agosto 2021
Anoniem
19 agosto 2021
Hedwig van Glabbeek
8 agosto 2021

Het was weer erg lekker en alles is vers.

Wil
12 julho 2021

De nasi mag wat gevulder. De bezorging is raar. Ik gaf aan: 19.15 u. Het eten kwam om 18.45 u. Vandaag geen probleem, maar kan het wel zijn als je gasten hebt en je wilt om 19.15u. Eten.

Jan cees
11 julho 2021

Snel en goed. Was erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JL
29 junho 2021
Yuki
27 junho 2021

Snel bezorgd en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
23 junho 2021

Een overheerlijke en verrassend originele maaltijd. Een absolute aanrader.

Chantal
21 junho 2021

Heerlijke peking eend!

Marleenblom@yahoo.com
7 junho 2021

Loempia's zonder vulling, mooie saté maar veeel te weinig saté saus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jackey
3 junho 2021

Normaal wel goed maar vandaag was de eend droog en het vel lijkt gefrituurd te zijn. Een hap en de rest van de het bakje weggegooid.

Bob
31 maio 2021
VR
20 maio 2021
Wil
3 maio 2021

Heerlijke Peking eend, snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anja
30 abril 2021

Bestellen en bezorging goed, ik had dacht ik bami/klein besteld maar ik kreeg mihoen. Ook lekker maar als je bami denkt te krijgen is dit toch anders. maar zeker voor herhaling vatbaar

Amy Collins
26 abril 2021

Really enjoyed it and fast delivery.

Sanja
22 abril 2021

Helaas was onze bestelling koud afgeleverd.

Tokaya
19 abril 2021

Lekker grote garnalen in de foe yong hai, Ik vond wel dat er veel olie in de bami en rijst zat. Peking eend met pannenkoekjes was lekker, het opwarmen van de pannenkoekjes kun je beter in een stomer doen, niet in de magnetron.

Jolanda pieterse
16 abril 2021

Was erg lekker, snelle levering, bestellen er graag nog een keer!

Heleen
2 abril 2021

Heerlijk gegeten!

Yvonne
26 março 2021

Kipfilet in peperkruiden besteld. Portie: goed, ruim 2x ervan eten is mogelijk. Witte rijst: aan de harde/droge kant. Kipfilet in peperkruiden: smaak was flauw. Snelheid bezorging: snel.

Yuki
22 março 2021

Lekker eten. Bezorgen op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wil
21 março 2021

Heerlijke Wan Tan soep. Ook de saté én de pindasaus waren weer heerlijk.

P Muller
19 março 2021

Wij zijn tevreden met het gevarieerde smakelijke aanbod.

Wil
14 março 2021

Ik heb weer heerlijk Peking eend gegeten.

Rob
26 fevereiro 2021

Eten was prima. Site werkt goed en op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Toen ik het kwam halen

Femke
24 fevereiro 2021

Altijd goed eten, vriendelijke mensen en snel

Thea
13 fevereiro 2021

Best chickenwings ever! Please, don't ever change the recipe!

Dave
6 fevereiro 2021
Nadia
1 fevereiro 2021

Is er een andere kok of eigenaar. Het was lekker maar de babi pangang iets te tomatensaus en mis de echte groeten onder. Te veel saus in de tjaptjoi En duurder dan de vorige ! 30%

Kees
31 janeiro 2021

Prima en heerlijk!

René
29 janeiro 2021
Shire
28 janeiro 2021

Ruime porties. Kipvleugels in peper en knoflook waren goed knapperig. Ik ga zeker nog eens bestellen

Suzanne van Huijstee
24 janeiro 2021

Bij afhalen geen 5% korting, wat wel was beloofd. Ik stond eigenlijk al buiten, ben teruggegaan naar binnen en kreeg uiteindelijk wel de korting uitbetaald. Hoge prijzen in verhouding tot de kwaliteit. Babi pangang (nr. 10) niet zoals we gewend zijn, de saus smaakte anders en was veel te heet. We hadden geroosterde kip besteld en ook combinatie B met gebakken kip, daar merkte ik echter geen verschil tussen en de kip smaakte niet super. Veel stukjes bot erin. In feite hadden we dus 2 dezelfde gerechten, wat niet de bedoeling was. Ik weet niet of ik de volgende keer weer hier ga halen. Wel lekkere sate en beefreepjes (nr. 3).

Helen
24 janeiro 2021

lekker

W. van Nifterick
18 janeiro 2021
Van der Rassel
18 janeiro 2021

Fou yong hai met garnalen was veel te zout en te heet. Niet te eten

Angelique
13 janeiro 2021