Beoordelingen van Asian Cuisine Rijswijk

Recente recensies

4.0
Erik
6 maart 2024
brenda
28 januari 2024

Prima authentieke chinees. Alles heel vers en fris. Babi was ietsje droog maar een prima smaak. Fijn weer een goede chinees in de buurt te hebben!

Rick
28 december 2023

Lekker gegeten

Yohanes
23 december 2023

Het was ons eerste bezoek.We hebben geroosterde spek en cha siu besteld. Thuis gekomen blijkt dat er geroosterde eend en cha siu inzitten in plaats van spek. Ook de portie is schrikbarend klein voor het bedrag dat je moet aftikken. Er is een foto gemaakt als bewijs dat er verkeerde bestelling is meegegeven. Helaas kunnen we die niet naar jullie sturen.

Andy Mollingerf
5 december 2023

Portie voor twee dagen.... heerlijk van smaak en voor een zachte prijs! Jullie gaan ons vaker zien dus... Ga zo door!!

Edwin Baljon
26 november 2023

Prioriteit ligt bij de klanten in het restaurant. Eten stond al 10 minuten in ingepakt klaar, waardoor het eten bij thuiskomst koud was. Drie keer gevraagd om mijn eten in te pakken, maar er werd niet geluisterd of gereageerd. Erg teleurstellend.

Asha
19 november 2023

Weleens lekkerder gegeten van u. De kip was wat droog en de mihoen had weinig smaak. Misschien iets te neutraal van smaak alles bij elkaar. De Tjap Tjoy met garnalen vond men lekker.

Van Zutphen
30 oktober 2023

Super lekker die Peking Eend. Ook nasi erg goed van smaak

Lex Zitter
18 oktober 2023

Bij mijn bestelling had ik als bijgerecht 1x Bami en 1x Mihoen, maar helaas kreeg ik 2x Bami. Het eten was weer erg smakelijk.

HF Jansen
16 oktober 2023
Henk Beukenhorst
4 oktober 2023

We hebben heerlijke gerechten gegeten!

Bob Winkel
16 september 2023

Top

Borms
13 september 2023

De pekingeend zat vol bot en harde stukken vel (?) waar het vlees moeilijk was af te pellen. Het leken wel de overblijfselen van een eend. Totaal anders dan het pittige geroosterde vlees dat ik van andere restaurants gewend ben. Nauwelijks ook de gebruikelijke groenten toegevoegd. Ver onder de maat ; nul sterren

David
6 augustus 2023

Gisteren een paar geroosterde eenden gehaald voor visite. Altijd een succes nummer.

Erik Verwaal
11 juli 2023

‘t was uitstekend

Willem
28 juni 2023

Heerlijke Babi Pangang Spek

Zijda
20 mei 2023

Rijst is goed. Kipsaté is zoutig en niet vers.

Caroline Smith
9 mei 2023
Mel
26 maart 2023

Het eten is van erg goede kwaliteit en heerlijk bereid. Personeel is vriendelijk en erg snel

Remco
27 februari 2023

Ik had het 3x vlees gerecht met bami, Er zat geen saus of groente bij of iets dergelijks, waardoor het allemaal een beetje kaal en droog was. Het was niet duidelijk dat er geen sausjes bij het gerecht zitten en dat je die los moet bijbestellen. Verder was het gerecht bijna koud. (ik kwam afhalen) Ik woon 3 minuten fietsen van jullie vandaan en had het eten in een koeltas gedaan en dit weer in een linnen tas. normaal komt mijn eten zo altijd heet thuis, dat was hier echter niet het geval. verder zat er ook veel bot en knars in het vlees, vooral de Peking eend was meer bot dan vlees. ik heb nog nooit ergens Peking eend met bot gehad waar ik normaal bestel (Chineese Muur) Het kon dus allemeaal wel wat beter helaas.

Hubert Nijman
6 januari 2023

Normaal ben ik altijd heel tevreden, maar nu was een deel van de gerechten koud. Volgens mij is niet alles tegelijk klaargemaakt waardoor een deel van de gerechten al was afgekoeld. Jammer.

Jeroen Willems
4 december 2022

Ik was getipt door een collega over jullie restaurant en inderdaad de gerechten waren van goede kwaliteit en smaakvol.

Dean
1 december 2022

Ik heb het restaurant pas ontdekt. Heerlijke gerechten.

Peter
21 november 2022
C
7 november 2022
Lindsey Mcintosh
16 oktober 2022

I ordered chicken curry but received beef instead.

Robert
28 september 2022

Heerlijk en eerlijk eten met verse groenten en pure smaken. Super!

Van Rooy
26 september 2022

Ik verwachtte authentieke Chinese smaak maar het is ouderwets Hollands Chinees eten. Vlakke smaak, niets avontuurlijks als bij een Chinees van vroeger

Barbara
25 september 2022

It was delicious! Quick order time and ready for us to take away. Only one point, would have a liked more variety of vegetables in the kip milhoen.

Pronk
17 september 2022

Om 18.30 uur konden wij de bestelling ophalen. Het was heel druk in de zaak een goed teken dus. Dat we wat langer moesten wachten vonden we niet heel erg maar een uur langer toch te veel. Met een goed gevulde tas uiteindelijk naar huis maar daar was de teleurstelling enorm: de Peking eend was heel koud, de flensjes nog kouder alsof uit de diepvries. De kip kerrie leek wel een dunne soep en doorgekookt met nasigoreng waar je balletjes van kon draaien en smakeloos was. Kortom een dure en smakeloze ervaring wat geen tweede kans verdient.

René Heemskerk
17 september 2022

Smaak was goed, maar eten was gewoon koud. Mijn gasten moesten een voor een hun borden opwarmen in de magnetron. Vond ik niet fijn. Naast nasi ook 4x rijst en mihoen gekregen terwijl ik alleen nasi en bami had besteld. Niet slecht verder, maar zeker geen wow ervaring.

Wispex
15 september 2022

Goed eten , warm en op tijd geleverd ook al hadden we kort van tevoren besteld.

Michel
22 augustus 2022

Groente te grof/groot gesneden en de nasi smaakloos en koud. Helaas een onverwachte slechte ervaring.

PSK
20 augustus 2022
Spaan
20 augustus 2022

Heerlijke maaltijd besteld.

Robert Paauw
13 juli 2022

Echt lekker weer een bezorg restaurant met echte chinese smaken........ Wan tans in de soep met garnalen, en echt de juiste smaak aan de gerechten! Heerlijk, ga zo door!!! Groeten Miranda en Robert

Tsion
11 juli 2022

Very delicious food I would recommend for everyone!

dP
3 juli 2022

Portie mihoen met garnalen met apart bakje hete saus, smakelijk en voldoende voor 2 personen. Ook de portie kleine kiploempia"s beviel goed. Saus was apart verpakt. Bestelling werd ruim binnen aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maas
3 juli 2022

Het eten is altijd lekker, alles goed vers. Wel opletten want als je een opmerking plaatst bij het bestellen wordt deze niet gelezen, je moet dan even bellen dan gaat het goed.

Ronnie
17 juni 2022

Alles werd netjes bezorgd. Eten was goed!

Hedwig Maas
17 juni 2022

Erg lekker en goede verse groenten. Het enige verbeterpunt kan zijn, andere kroepoek want die is echt niet zo lekker, dat moet beter kunnen.

René Veldhuis
17 juni 2022
Anja Bakker-Haakman
8 juni 2022

Heel erg smakelijk, ietsje later dan gepland, maar dat kan gebeuren.

Anoniem
1 juni 2022

Heerlijk gegeten

Rob
29 mei 2022

Smaak was prima. Hoeveelheid prima. Alles top. Van mij mag er nog iets meer groente bij. Fijn dat de verpakking nu in papier is.

Henry
25 mei 2022
k.s.chong
19 mei 2022
A
14 mei 2022

Heel jammer heb het vlees in de asbak gegooid was absolute niet gaar.

van der Horst
5 mei 2022
B. Krol
30 april 2022

Supersnelle bezorging. Eten was goed, kipsate had iets malser gekund.

Frans
26 april 2022

Lekker eten, voldoende groenten. Wel lang moeten wachten voordat we konden ophalen.

Ronald
26 april 2022

Meer dan anderhalf uur moeten wachten op m'n bestelling, 45 min later dan eerder gemeld. Na belletje werd aangegeven dat de koerier onderweg was maar dat duurde nog een een half uur. Geen eerlijke melding dus.

Jap Tjong
25 april 2022
Rene
4 april 2022

Ik heb zelden zo lekker chinees gegeten. Ook de visite was zeer over het eten te spreken en zaten te smullen. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 maart 2022

Echt lekker en vers, Ossenhaas is top!

Van der Wiel
7 maart 2022
W van Nifterick
28 februari 2022

Alle onderdelen uitstekend. Twee bakken witte rijst bij een combinatiemenu is wat veel. Bij het bestellen zou een keuze voor voor nasi of mihoen aangeboden kunnen worden (tegen meerprijs) voor één of beide bakken.

jakro
27 februari 2022

Ruim voldoende voor 3 personen en lekker Per internet besteld en idd om 17:00 staat het klaar Vindt het alleen altijd jammer dat je voor bami of nasi extra 3 euro moet betalen

J.H.V. Breur
23 februari 2022
Paul Hilte
12 februari 2022

Zeer uitgebreide keuze, prima van smaak en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Heleen
28 januari 2022

Was heerlijk!

Susanna
24 januari 2022
Liesbeth C.
24 januari 2022

Twintig minuten te laat op zondagavond mag gewoon niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rin
23 januari 2022

Zout!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janice
23 januari 2022

Pekingeend met flensjes was erg karig! Weinig stukjes eend en er zat haast geen vlees aan. Aan sommige stukjes zat zelfs helemaal geen vlees! Dit was écht het geld niet waard.. het eten kwam ook 25 minuten later dan gepland. Geen excuses van de bezorger of een telefoontje om te laten weten dat het wat later wordt. Al met al, geen goede eerste ervaring!

Hedwig
21 januari 2022

Het was weer erg lekker, wij zeggen wel altijd dat we geen rijst willen maar dat wordt niet gelezen, helaas.

hans
21 januari 2022

Heerlijk eten. Goede communicatie over de bezorgtijd. Eend bevat wat bot-stukjes. Had zorgvuldiger gefileerd kunnen worden, maar smaakte prima! De kleine plasticflesje met soja hoeven er van mij niet bij. Gebruiken we niet en ik vergeet het steeds te noemen. We gooien dat nu weg en dat is jammer.

Marc Lens
15 januari 2022

Erg lekker en natuurlijk meer dan genoeg :-) we eten er vanavond nog een keer van!

Jansen
10 januari 2022
Alfer
8 januari 2022

Gewoon een uitstekende chinees restaurant met nette bezorging.

Z.
30 december 2021
JFG Bodaan
27 december 2021

Snelle bezorging, ruime porties. De meeste gerechten zijn wel flauw, weinig smaak in de tjap tjoi en nasi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
19 december 2021

Heerlijk! Ik heb Peking eend met pannenkoekjes besteld. (Pannenkoekjes zelf kort opgewarmd 30seconde in magnetron, hoeft niet te stomen). En ik kreeg het karkas van de eend ook mee, ik kan later soep van maken. Tip: instructie voorbereiding mee geven, want niet iedereen weet hoe je het moet voorbereiden.

Hardell
15 december 2021

ik vond de mihoen noedels een beetje saai qua smaak - ik zoe meer hebben aan een iets kleinere hoeveelheid met meer smaak. Het andere gerecht (kip met broccoli) was prima.

rene
9 december 2021

Had 3 mini loempia vlees, bami en babi pangang spek. Was snel gebracht, ruim voldoende en goed van smaak. Zal hier zeker weer bestellen.

RonR
6 december 2021

Geen verbeterpunten. Heerlijk afwisselend gegeten met grotere groep mensen. Alles tip top in orde en ruim op tijd geleverd!

Bert Rolaff
30 november 2021

Het eten was uitstekend. We hadden gevraagd om en nabij 18:45 te bezorgen, maar om 18:15 uur werd de bestelling al bezorgd, dus ging er een half uur af van onze borreltijd(grapje)

Zonnie
27 november 2021

Zeer goede kwaliteit en lekkere gerechten. Bezorging binnen 45 min. Top.

CT Au
18 november 2021

Buikje rond gegeten. Vol smaak zonder dat het te zout is. De kwaliteit is boven verwachting. We zullen hier vaker onze maaltijden halen. Aanrader!

Sandra
17 november 2021

Heerlijk

Yummy
30 oktober 2021

Lekkere eend met lekker saus

Kat
9 oktober 2021

Lekker eten

Suzan
2 oktober 2021

Super! De babi pangang spek is om je vingers bij af te likken. Ook de peking eend is goed en de kip met peperkruiden wordt hier zeer gewaardeerd!

Ingrid
1 oktober 2021

Heerlijke smaken. Goede hoeveelheden. Door drukte moesten we iets langer wachten, maar vriendelijke bezorging maakt dat wel weer goed

jk
18 september 2021

eten was weer uitstekend. jammer dat het 30 minuten te laat was

Jordi
6 september 2021

Het eten was heerlijk super grote porties en erg lekker van smaak mijn complimenten naar de chef de huisgemaakte sambal is een echte aanrader!

Saskia
30 augustus 2021

Lekker eten, en de service en bezorging was super. Eten werd optijd bezorgd.

Tanja
30 augustus 2021

Het eten was goed. Voortaan voor de sate een groter bakje gebruiken, de deksel paste er niet goed op en nu zaten alle bakjes in de tas onder de satesaus,

Wil
29 augustus 2021

Heerlijke Peking eend!

Wil
23 augustus 2021

Heerlijk malse cha siew!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon C
22 augustus 2021
Jacob
20 augustus 2021
Anoniem
19 augustus 2021
Hedwig van Glabbeek
8 augustus 2021

Het was weer erg lekker en alles is vers.

Wil
12 juli 2021

De nasi mag wat gevulder. De bezorging is raar. Ik gaf aan: 19.15 u. Het eten kwam om 18.45 u. Vandaag geen probleem, maar kan het wel zijn als je gasten hebt en je wilt om 19.15u. Eten.

Jan cees
11 juli 2021

Snel en goed. Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JL
29 juni 2021
Yuki
27 juni 2021

Snel bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
23 juni 2021

Een overheerlijke en verrassend originele maaltijd. Een absolute aanrader.

Chantal
21 juni 2021

Heerlijke peking eend!